Uticaj svemira

Pored pseudonima Wolfgang S., Vukan Stojanovic koristi i drugi pseudonim, Uticaj Svemira, koji je nastao kao posledica vinil 12″ izdanja Collected Works EP objavljenog u junu 2020. (Label Foundation). Snimci sa tog vinil izdanja nastali su u periodu 1994./95. a dve numere sa A strane ove ploce originalno su objavljene na albumu Wolfgang S. – Uticaj svemira (ITV MM 1995, SOKOJ 1050, objavljeno samo kao CC traka). Tadasnji Vukanovi radovi bili su u Techno/Trance stilu i, da ne bi doslo do mesanja muzickih zanrova sa kasnijim (a i danasnjim) snimcima u House stilu, nastao je poseban projekat po imenu tog albuma iz 1995.g. – Uticaj Svemira.

uticaj svemira by wolfgang s

Na A strani ove ploce nalaze se numere „Crna rupa“ i „Nedodjija“ a na B strani su dve neobjavljene numere „Deep Green“ i „Over Moon“ koje su nastale oktobra 1994. i mogle su se cuti samo tokom Wolfgang S. gostovanja na radio stanicama u Srbiji u istom periodu kada su i nastale.

Posetite UTICAJ SVEMIRA FaceBook page

Posetite Discogs stranicu posvecenu originalnom izdanju albuma Uticaj Svemira iz 1995. Wolfgang S. – UTICAJ SVEMIRA (ITV MM)